Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα-σοκ για Τσέλσι στο Μπέρμιγχαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα-σοκ για Τσέλσι στο Μπέρμιγχαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2014 21:52
Η Τσέλσι γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 απέναντι στην Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, δίνοντας την ευκαιρία στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου να την πλησιάσουν στην κορυφή. Παράπονα για ακυρωθέν γκολ του Μάτιτς αλλά και για την κόκκινη στον Γουίλιαν από τους «μπλε», οι οποίοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, ενώ αποβλήθηκε και ο Μουρίνιο.

Με εκπληκτικό τακουνάκι του Ντελφ στο 83’ η Άστον Βίλα κέρδισε με 1-0 την Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ» και έβαλε… φωτιά στην μάχη για τον τίτλο!

Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία είχε την υπεροχή, ωστόσο αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά στο 41’ ο Μάτις κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει το γκολ, βλέποντας επαφή της μπάλας με το χέρι του Σέρβου μέσου, που προκάλεσε αντιδράσεις από τον πάγκο των φιλοξενούμενων (το ριπλέι μάλλον δικαιώνει τον διαιτητή).

Μάλιστα οι Λονδρέζοι διαμαρτυρήθηκαν και στο 68’ όταν ο Γουίλιαν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή και αποβλήθηκε, σε μία αυστηρή απόφαση, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα.

Οι «μπλε» συνέχιζαν να μην δημιουργούν μεγάλους κινδύνους στην αντίπαλη εστία και τελικά στο 83’ ο Ντελφ με εκπληκτικό τακουνάκι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, με τον Ραμίρες να αποβάλλεται και αυτός στις καθυστερήσεις, ενώ τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Μουρίνιο για διαμαρτυρίες στον διαιτητή.

Με αυτή την ήττα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει την ευκαιρία, εφόσον πάρει τα τρία παιχνίδια που «χρωστάει», να βρεθεί με +3 στην κορυφή, την ώρα που Άρσεναλ και Λίβερπουλ μπορούν να πλησιάσουν στο -4, έχοντας παράλληλα ακόμα ένα παιχνίδι να δώσουν!

Η μάχη για την κορυφή:

1. Τσέλσι 66 (30)
2. Μάντσεστερ Σίτι 60 (27)
3. Λίβερπουλ 59 (28)
4. Άρσεναλ 59 (28)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.