Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρωταθλητής στο Μάντσεστερ

Σούπερ Λιγκ: Πρωταθλητής στο Μάντσεστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2014 21:42
Με γκολ των Βαλντέζ (35’) και Φουστέρ (89’ πεν.), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Πανθρακικό και «σφράγισε» το 41ο πρωτάθλημα στην ιστορία του λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ». Με δέκα παίκτες από το 41' οι φιλοξενούμενοι.

Με τον Μίτσελ να ξεκουράζει ποδοσφαιριστές ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Πανθρακικό στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» και κατέκτησε και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολευόντουσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο στο 35’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσόρι, ο Βαλντέζ, που ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ, άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους όταν στο 41’ ο Σαρακατσάνος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Πανθρακικό με αριθμητικό μειονέκτημα.

Οι παίκτες του Μίτσελ έψαξαν το δεύτερο γκολ για να «σφραγίσουν» το παιχνίδι, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρι με τον Τσόρι στο 52’, με τον Αθανασιάδη να κρατάει όμως ανέπαφη την εστία του.

Ο Πανθρακικός με παίκτη λιγότερο αδυνατούσε να αντιδράσει και εν τέλει στο 89’ ο Κάμπελ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φουστέρ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 που χαρίζει και μαθηματικά στον Ολυμπιακό τον τίτλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.