Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν ανανεώνει με Σίδνεϊ ο Ντελ Πιέρο»

«Δεν ανανεώνει με Σίδνεϊ ο Ντελ Πιέρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2014 16:38
Στην Ευρώπη φαίνεται πως θα επιστρέψει έπειτα από μία διετία στην Αυστραλία ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, καθώς η διοίκηση της Σίδνεϊ δεν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι συχνοί τραυματισμοί του Ντελ Πιέρο σε συνδιασμό με το «βαρύ» συμβόλαιο του που αγγίζει τα 4 εκατ. δολάρια ετησίως, φαίνεται πως ανάγκασαν την διοίκηση της Σίδνεϊ να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει ο Τύπος της Αυστραλίας.

Ο 39χρονος επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν την πρώτη του χρονιά στην Αυστραλία, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, με την Σίδνεϊ ωστόσο να τερματίζει 7η, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 8 τέρματα (τα τέσσερα με πέναλτι) σε 19 εμφανίσεις, με την ομάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντελ Πιέρο βρέθηκε πρόσφατα σε μπελάδες με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, καθώς πιάστηκε να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αγώνα της Σίδνεϊ στο οποίο ήταν γραμμένα τα αρχικά «ADP» που απευθύνονταν στο προσωπικό κατάστημα ενδυμάτων του Ιταλού επιθετικού.

Μια γεύση από τα κατορθώματα του Ντελ Πιέρο στην Αυστραλία


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.