Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκνευρισμένος με τον Ζεσούς ο Σέργουντ (video)

Εκνευρισμένος με τον Ζεσούς ο Σέργουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2014 14:13
Εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του Ζόρζε Ζέσους στη χθεσινή νίκη (3-1) της Μπενφίκα επί της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» εμφανίστηκε ο τεχνικός των Λονδρέζων, Τιμ Σέργουντ.

Η Μπενφίκα κέρδισε με 3-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Σέργουντ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση των Πορτογάλων, όχι όμως και για τον τεχνικό των «αετών», Ζόρζε Ζεσούς.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος τεχνικός εμφανίστηκε εκνευρισμένος για την ενέργεια του Ζεσούς να δείξει τρία δάχτυλα (σ.σ όσα γκολ έβαλε η Μπενφίκα) στους οπαδούς της Τότεναμ αλλά και γενικότερα για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων:

«Η Μπενφίκα ήταν πολύ καλή. Είναι ομάδα με ποιότητα. Κρίμα που ο προπονητής της, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Από τα πρώτα δύο λεπτά πήγαινε στον τέταρτο διαιτητή και του έλεγε ότι ξέφευγα από τα όρια της επιτρεπόμενης περιοχής που μπορούσα να βρίσκομαι. Κουνούσε τα χέρια του και έδειχνε με τρία δάχτυλα το σκορ, αποχαιρετώντας τους οπαδούς μας. Ποιος προπονητής θα το έκανε αυτό;».

Το θερμό επεισόδιο του Σέργουντ με τον Ζεσούς:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.