Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» η Βαλένθια, προβάδισμα για Πόρτο

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» η Βαλένθια, προβάδισμα για Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2014 23:53
Παρότι η Βαλένθια έπαιζε με δέκα παίκτες από το 25’ λόγω αποβολής του Κειτά, οι «νυχτερίδες» κέρδισαν με 3-0 την Λουντογκόρετς μέσα στη Βουλγαρία και μόνο με θαύμα θα χάσουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κέρδισε την Νάπολι η Πόρτο.

Το 5ο της διπλό σε ισάριθμους αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Βαλένθια η οποία κέρδισε με 3-0 την Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και πολύ δύσκολα δεν θα βρίσκεται στην κλήρωση για τους «8» της διοργάνωσης.

Οι «νυχτερίδες» πήραν προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με «κεραυνό» του Στογιάνοφ, όμως τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν στο 24’ όταν ο Κειτά υπέπεσε σε πέναλτι και παράλληλα άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ωστόσο ο Μπέζιακ αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 25’, ενώ στο 31’ ο Μισιγιάν σημάδεψει το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Έτσι, δύο λεπτά μετά, η Βαλένθια έπειτα από αντεπίθεση πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Καρτάμπια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, όμως στο 59’ ο Σεντέρος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μάλιστα η Λουντογκόρετς τελείωσε και αυτή το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο διαιτητής έδειξε λανθασμένα κόκκινη στον Ζουνίνιο για εκτός φάσης χτύπημα.

Προβάδισμα η Πόρτο, ανοιχτοί λογαριασμοί για Βασιλεία και Σάλτσμπουργκ


Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» η Βαλένθια, προβάδισμα για Πόρτο
Προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ πηρε η Πόρτο η οποία με γκολ του Μαρτίνεζ, κέρδισε με 1-0 την Νάπολι στο «Ντραγκάο».

Στο πρώτο της ευρωπαικό παιχνίδι με τον Λουίς Κάστρο στον πάγκο της, η Πόρτο έκαμψε την αντίσταση της Νάπολι στην Πορτογαλία (1-0) και καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα στον επαναληπτικό του «Σαν Πάολο» για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς ρυθμό το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη, οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με την Πόρτο όμως είναι η μόνο που κατάφερε να σκοράρει χάρη στο γκολ του Μαρτίνεζ (57’).

Από την άλλη, χωρίς νικητή (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Βασιλεία και τη Σάλτσμπουργκ στην Ελβετία, με τους γηπεδούχους να είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και η πρόκριση θα κριθεί πλέον στην Αυστρία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.