Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιστεύει στην πρόκριση ο Βενγκέρ

Πιστεύει στην πρόκριση ο Βενγκέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 20:56
Πεπεισμένος πως η Άρσεναλ μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην έδρα της Μπάγερν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τους Βαυαρούς ο Αρσέν Βενγκέρ.

Παρότι η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 στο Λονδίνο στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αλσατός τεχνικός δεν χάνει την πίστη του, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι ικανή να πάρει την πρόκριση:

«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να λες ποτέ. Θα μπούμε στο γήπεδο με την πίστη πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξος. Εάν πετύχουμε ένα γκολ, μετά όλα είναι πιθανά».

Στη συνέχεια ο Αλσατός τεχνικός έκανε αναφορά στη περσινή νίκη των «κανονιέρηδων» με 2-0 στην έδρα της Μπάγερν:

«Την ίδια χρονική περίοδο την περσινή σεζόν τους κερδίσαμε με 2-0 στην έδρα τους, οπότε μπορούμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση από αυτό το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Η ομάδα μου έχει ποιότητα και φιλοδοξία. Πρέπει να επιτεθούμε, όμως πρέπει να παίξουμε και άμυνα. Είναι θέμα ισορροπίας».

Μάλιστα ο ίδιος άφησε αιχμές για την διαιτησία του πρώτου αγώνα, αναφερόμενος για την απουσία του Σέζνι λόγω της κόκκινης που είδε στο πέναλτι που κέρδισαν οι Βαυαροί:

«Ελπίζω αύριο να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε 11 εναντίον 11 μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.