Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκόνδρας: «Δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι από τον Ολυμπιακό» (video)

Σκόνδρας: «Δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι από τον Ολυμπιακό» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 17:31
Δίκαιη χαρακτήρισε τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του έδειξε ότι ήταν ανώτερη από τους «ερυθρόλευκους».

Δηλώσεις στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΟΚ, παραχώρησαν μετά τη λήξη του ντέρμπι οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά», Γιάννης Σκόνδρας και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με τον πρώτο να κάνει λόγο πως η ομάδα ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια τον Ολυμπιακός, ενώ ο δεύτερος τόνισε πως αυτή η νίκη θα βοηθήσει πολύ εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο παικτών:


Σκόνδρας: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο και νομίζω ότι δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι από τον Ολυμπιακό, φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε περισσότερες φάσεις και κερδίσαμε δίκαια γιατί ο Ολυμπιακός έκανε μόνο μια φάση και, για μένα, έβαλε ένα τυχερό γκολ».

Σαλπιγγίδης: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δείξαμε χαρακτήρα, πάθος, δύναμη και η νίκη είναι δίκαιη. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, είχαμε κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε και πετύχαμε το δεύτερο γκολ με τον Γιώργο (σ.σ. Τζαβέλλα).

Νομίζω ότι δώσαμε χαρά στον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Το παιχνίδι θα μας βοηθήσει και στον ψυχολογικό τομέα γιατί παίζαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, και ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί κάθε αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έχει αυτή την ιδιαιτερότητα και φυσικά θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια αυτή η νίκη και η καλή εμφάνιση
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.