Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Δεν το σκέφτηκα πολύ»

Στέφενς: «Δεν το σκέφτηκα πολύ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 15:41
Παρουσιάστηκε τη Δευτέρα από τη διοίκηση της Στουτγκάρδης ο Χουμπ Στέφενς ο οποίος αποκάλυψε πως όταν έμαθε το ενδιαφέρον της ομάδας, απάντησε αμέσως θετικά στην πρόταση της.

Μία μόλις εβδομάδα μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, ο Χουμπ Στέφενς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Στουτγκάρδης με στόχο να την γλιτώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό (βρίσκεται στην 15η θέση, μόλις ένα βαθμό μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις).

Μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός στην παρουσίαση του από τη γερμανική ομάδα δήλωσε πως έκανε αμέσως αποδεκτή την πρόταση του συλλόγου, ενώ ζήτησε ομοψυχία:

«Όταν έμαθα το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης, δεν χρειαζόταν να περιμένω πολύ για να απαντήσω θετικά. Πλέον η μόνη μας προτεραιότητα είναι να μείνουμε στην κατηγορία και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό τον στόχο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

«Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά στα επόμενα παιχνίδια και θα χρειαστεί να μιλήσω με κάθε έναν ποδοσφαιριστή της Στουτγάρδης ξεχωριστά, προκειμένου να τονώσω την ψυχολογία τους».

Μάλιστα ο ίδιος σε ερώτηση για τον χαρακτήρα του τόνισε: «Δεν θέλω να μιλάω για μένα. Ο καλύτερος άνθρωπος για να το κάνει αυτό, ήταν η μητέρα μου. Επίσης, η γυναίκα μου δεν είναι εδώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.