Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τσίμπησε» βαθμό στο «Μεστάγια» η Μπιλμπάο, άνετα η Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τσίμπησε» βαθμό στο «Μεστάγια» η Μπιλμπάο, άνετα η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 02:15
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βαλένθια με τη Μπιλμπάο στο «Μεστάγια», σκορ που ευνοεί την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς ξέφυγε με 7 βαθμούς από την 5η Βιγιαρεάλ.

Ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει την πρώην ομάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς όπως και στο πρώτο παιχνίδι, η Μπιλμπάο ήρθε ισόπαλη 1-1 στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια, αποτέλεσμα που βέβαια δεν ενοχλεί τους Βάσκους, καθώς μετά την χθεσινή ήττα της Βιγιαρεάλ, ξέφυγαν με 7 βαθμούς από την 5η θέση και συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν στο 23’ με τον Αλκάθερ (η φάση του γκολ ξεκίνησε από οφσάιντ), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν για το τελικό 1-1 στο 53’ με αμφισβητούμενο πέναλτι του Αντούριθ.

Έτσι, η Μπιλμπάο έφτασε τους 51 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 4η θέση, ενώ από την άλλη η Βαλένθια έφτασε τους 36 και παρέμεινε στην 8η θέση.

Άνετα η Σεβίλλη πριν το ντέρμπι


Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τσίμπησε» βαθμό στο «Μεστάγια» η Μπιλμπάο, άνετα η Σεβίλλη
Μπροστά της με 5 βαθμούς περισσότερους βρίσκεται η Σεβίλλη η οποία κέρδισε με 3-1 την Αλμερία εκτός έδρας και μπορεί να ελπίζει ακόμα και για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ανδαλουσιανοί λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Μπέτις για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, πέτυχαν τρία τέρματα με τους Μπάκα (31’), Καρίκο (51’) και Γκαμέιρο (77’), με τον Βιντάλ να μειώνει απλώς στο 85’ για την Αλμερία που παρέμεινε στις επικίνδυνες θέσεις.

Νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Εσπανιόλ η οποία κέρδισε με 3-1 την Έλτσε και ισοβαθμεί με τη Βαλένθια στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.