Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Νάπολι, νίκες για Ίντερ, Πάρμα (video)

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Νάπολι, νίκες για Ίντερ, Πάρμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 00:30
Η Νάπολι ήταν η νικήτρια στο «ντέρμπι του Ήλιου» με την Ρόμα στο «Σαν Πάολο», καθώς οι «παρτενοπέι» με γκολ του Καγιεχόν στο 81’ πήραν τη νίκη με 1-0 και μείωσαν στους τρεις τη διαφορά τους από τους «τζιαλορόσι» που έχουν όμως παιχνίδι λιγότερο. Στο +14 η Γιουβέντους, νίκες για Ίντερ, Πάρμα.

Έναν περίπου μήνα από την νίκη της στο Κύπελλο, η Νάπολι κέρδισε ξανά τη Ρόμα, αυτή τη φορά με 1-0 στο «Σαν Πάολο» και έβαλε… φωτιά στην μάχη για τη δεύτερη θέση, την ώρα που η Γιουβέντους βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο μετά τη νίκη της απέναντι στη Φιορεντίνα (1-0).

Με ρυθμό αλλά χωρίς ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο, με την Ρόμα να χάνει στο 13ο λεπτό τον Στρούτμαν ενώ οι απουσίες των Τότι και Ντε Ρόσι φάνηκαν στην επανάληψη για τους «τζιαλορόσι», με την Νάπολι να ανεβάζει την απόδοση της και να καταφέρνει εν τέλει να πάρει τη νίκη στο 81’ με το 10ο εφετινό γκολ του Καγιεχόν στο πρωτάθλημα.

Έτσι, η Νάπολι έφτασε τους 55 βαθμούς και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την Ρόμα που έχει παιχνίδι λιγότερο, την ώρα που η Γιουβέντους ξέφυγε με +14 στην κορυφή και μόνο με… θαύμα θα χάσει τον τίτλο.



Νίκες για Ίντερ, Πάρμα, σοκ για Λάτσιο


Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Νάπολι, νίκες για Ίντερ, Πάρμα (video)
Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», η Ίντερ κέρδισε με 1-0 την Τορίνο και έφτασε τους 44 βαθμούς, έναν λιγότερο από την 4η Φιορεντίνα.

Οι «νερατζούρι» δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά ούτε απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη (μπήκε στο 65’), με τον Παλάσιο να διαμορφώνει το τελικό 1-0 με κεφαλιά στο 30ο λεπτό.

Στην 5η θέση με ένα βαθμό λιγότερο από την Ίντερ βρίσκεται η Πάρμα η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς κέρδισε με 2-0 την Βερόνα (βασικός ο Μόρας) και την άφησε στην 7η θέση, με την ίδια να αγνοεί τη νίκη για 15 σερί αγωνιστικές!

Αντίθετα η Λάτσιο έχασε έδαφος στην μάχη για την Ευρώπη καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο «Ολίμπικο» από την Αταλάντα, ενώ από την άλλη, η Κίεβο με πέναλτι του Παλόσκι στο 90+3’ κέρδισε με 2-1 την Τζένοα του Φετφατζίδη (βασικός) η οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 88’ με τον Τζιλαρντίνο!

Με τον Χριστοδουλόπουλο βασικό, η Μπολόνια έμεινε στο 0-0 με την Σασσουόλο, ενώ η Σαμπντόρια παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Λιβόρνο, έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-2 στη Γένοβα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.