Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» ο Βίγια (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» ο Βίγια (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 23:14
Με τον Βίγια να πετυχαίνει δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (62’, 64’), η Ατλέτικο πέρασε με 2-0 από την έδρα της Θέλτα και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπαρτσελόνα, έπιασε προσωρινά την Ρεάλ στην κορυφή της Πριμέρα.

Ένα ξέσπασμα του Βίγια στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετό προκειμένου η Ατλέτικο να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της Θέλτα στο Βίγκο και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 62’ ενώ ο ίδιος δύο λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι πέρασαν προσωρινά στην κορυφή με 64 βαθμούς, όσους έχει και η Ρεάλ η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Μάλιστα η νίκη ήρθε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα με την Μίλαν την Τρίτη που θα κρίνει την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπέτις κέρδισε με 2-0 την Χετάφε και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Σεβίλλη για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.