Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 19:03
Ήττα-σοκ για την Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ που παλεύει για τον υποβιβασμό και έχασαν έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Δύο εβδομάδες μετά την ήττα στο «Ανοέτα» από την Σοδιεδάδ, η Μπαρτσελόνα δέχτηκε… σφαλιάρα και από τη Βαγιαδολίδ, καθώς η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας και κινδυνεύει να μείνε στο -4 από την κορυφή.

Απογοητευτική εμφάνιση από τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και στο 17’ οι γηπεδούχοι επωφελήθηκαν τις καραμπόλες και την αδράνεια των αμυντικών και άνοιξαν το σκορ με τον Ρόκι.

Η Μπαρτσελόνα παρά τις αλλαγές του Μαρτίνο, δεν κατάφερε να απαντήσει, απειλώντας ελάχιστα την Βαγιαδολίδ η οποία κράτησε το προβάδισμα και πήρε μια τεράστια νίκη που της επέτρεψε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, αυτή ήταν η 3η ήττα της Μπαρτσελόνα στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (!), με τους Καταλανούς να κινδυνεύουν να μείνουν τέσσερις βαθμούς πίσω από την Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.