Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά με τεσσάρα η Άρσεναλ

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά με τεσσάρα η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 16:41
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Άρσεναλ η οποία κέρδισε με 4-1 την Έβερτον στο «Έμιρειτς» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού. Δύο γκολ ο Ζιρού (83', 85'), από ένα οι Οζίλ (6'), Αρτέτα (67' πεν.), ισοφάρισε προσωρινά ο Λουκάκου (32').

Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ επικράτησε με 4-1 της Έβερτον στο «Έμιρειτς» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας που θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλει».

Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν εξαιρετικά, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Οζίλ, ενώ είχαν και ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους. Όμως στο 32’ ο Μιραλάς έδωσε την ασίστ στον Λουκάκου και αυτός ισοφάρισε σε 1-1 για την Έβερτον, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά η Άρσεναλ κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα στην επανάληψη, όταν ο Αρτέτα ευστόχησε στο 67’ το πέναλτι που κέρδισε το Τσάμπερλέιν για το 2-1 των γηπεδούχων.

Η Έβερτον προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο ο Ζιρού με δύο γκολ σε δύο λεπτά (83’, 85’) «σφράγισε» την πρόκριση για την Άρσεναλ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1!

Έτσι, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και βλέπει πως έχει την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2005!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.