Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Στόχος η τετράδα, όχι το πρωτάθλημα»

Μουρίνιο: «Στόχος η τετράδα, όχι το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2014 19:34
Τι και εάν η Τσέλσι βρίσκεται πρώτη και με διαφορά 4 βαθμών από την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ; Ο Ζοζέ Μουρίνιο –για ακόμα μια φορά- ισχυρίστηκε πως η ομάδα του δεν έχει στόχο τον τίτλο αλλά απλώς την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Να κρατήσει χαμηλό προφίλ επέλεξε (ξανά) ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν η Τσέλσι είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως στόχος των «μπλε» είναι να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, τονίζοντας πως το αυριανό παιχνίδι με την Τότεναμ είναι κομβικής σημασίας, καθώς τα «σπιρούνια» είναι στην 5η θέση και θα παλέψουν για μια θέση στην πρώτη τετράδα:

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως βέβαια και αυτοί. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη απειλή για τον στόχο μας είναι η Τότεναμ. Υποθέτω πως εάν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι τους, τότε το να τερματίσουμε πάνω από την 5η θέση, θα είναι εφικτό».

Μάλιστα ο ίδιος ρωτήθηκε για την ευκαιρία που έχει η Τσέλσι να ξεφύγει με 7 βαθμούς στην κορυφή καθώς η Λίβερπουλ δεν έχει παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, η Άρσεναλ έχει παιχνίδι Κυπέλλου όπως και η Σίτι η οποία μάλιστα θα «χρωστάει» τρία παιχνίδια, με τον Μουρίνιο να απαντάει:

«Ακόμα και να περάσουμε μπροστά με 7 βαθμούς, δεν θα είναι ρεαλιστικό. Θα ήταν μόνο αν είχαμε τα ίδια παιχνίδια με τους ανταγωνιστές μας. Γι’ αυτό και δεν κοιτάω τη βαθμολογία. Απλώς κοιτάζω κάθε παιχνίδια ξεχωριστά. Και αύριο έχουμε ένα παιχνίδι με μια πολύ δύσκολη αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.