Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα έβαλε με τον προπονητή του ο Τζέκο

Τα έβαλε με τον προπονητή του ο Τζέκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2014 15:03
Λίγες ώρες μετά την φιλική ήττα της Βοσνίας από την Αίγυπτο με 2-0, ο Έντιν Τζέκο κατηγόρησε τον Σαφετ Σούσιτς πως τον χρησιμοποίησε σε όλο το παιχνίδι παρότι είχε πρόβλημα τραυματισμού!

Ο Βόσνιος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για το φιλικό με την Αίγυπτο με πρόβλημα τραυματισμού και είχε έρθει σε συμφωνία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βοσνίας, Σαφετ Σούσιτς για να παίξει μόλις ένα ημίχρονο.

Ωστόσο ο τεχνικός της Βοσνίας χρησιμοποίησε τον 27χρονο φορ για όλο το παιχνίδι, κάτι που εκνεύρισε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος εμφανίστηκε ενοχλημένος με ανάρτηση του στο Facebook:

«Ήρθα στην Εθνική με ενοχλήσεις και ο Σούσιτς το ήξερε. Όμως παρόλα αυτά δεν με έκανε αλλαγή στο ημίχρονο, όπως είχαμε συμφωνήσει ούτε όταν του ζήτησα να με αντικαταστήσει. Δεν ξέρω γιατί με άφησε στο παιχνίδι για 90 λεπτά» δήλωσε ο Τζέκο.

Μάλιστα ο άσος της Σίτι αποδοκιμάστηκε από περίπου 10 χιλιάδες Βόσνιους που ταξίδεψαν στην Αυστρία γι το φιλικό και είδαν την Εθνική τους ομάδα να χάνει με 2-0 από την Αίγυπτο.

Παρόλα αυτά ο Σούσιτς αν και τα… άκουσε από τον Τζέκο, έσπευσε να τον υπερασπιστεί με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι:

«Ο Τζέκο δεν άξιζε τόσο σκληρή κριτική για μια κακή εμφάνιση σε φιλικό. Όλοι δικαιούνται να βρεθούν σε κακή μέρα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σούσιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.