Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Συμφώνησε με Τσέλσι ο Μουρίνιο»

«Συμφώνησε με Τσέλσι ο Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2013 13:54
Στην Τσέλσι θα επιστρέψει το καλοκαίρι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος φέρεται πως έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ευρώπης, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Mirror» αλλά και την «Daily Express», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει έπειτα από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με τον Λονδρέζικο σύλλογο παίρνοντας τη θέση του Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «μπλε».

Την είδηση έχουν αναπαραγάγει και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία, όπου τονίζεται ότι οι σχέσεις του Ρώσου ιδιοκτήτη με τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν αποκατασταθεί πλήρως μετά τη διαφωνία τους που είχε φέρει τον «Special One» στην έξοδο από τον σύλλογο το 2007.

Μάλιστα άνθρωπος του Αμπράμοβιτς ανέφερε: «Η Τσέλσι έχει αποφασίσει πως ο Ζοζέ είναι ο άνθρωπος που θέλουν. Ο Ρόμαν έχει εξαντλήσει τις επιλογές του και μόνο εάν φέρει τον Μουρίνιο θα αναγκάσει τους οπαδούς να επιστρέψουν. Στην Τσέλσι αυτό θέλουν να γίνει και θα γίνει».

Να σημειωθεί ότι το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν στη λίστα καλεσμένων της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για το φιλικό με την Ρωσία στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», ωστόσο κανείς δεν φέρεται να είδε τον Πορτογάλο τεχνικός στο γήπεδο, ο οποίος ενδεχομένως να μην θέλησε να δώσει τροφή για σχόλια όσον αφορά την επιστροφή του στην Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.