Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τη γλίτωσε στο 90' η Βραζιλία

Τη γλίτωσε στο 90' η Βραζιλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2013 02:25
Για πέμπτο σερί παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη η Βραζιλία η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ρωσία σε φιλικό που διεξήχθη στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», με τον Φρεντ μάλιστα να σώζει την παρτίδα για τη «Σελεσάο» με γκολ στο 90’. Το σκορ είχε ανοίξει ο Φαϊζούλιν στο 73’.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι Βραζιλιάνοι προβλημάτισαν καθώς παρότι είχαν την κατοχή, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με αξιώσεις ενώ αντίθετα η Ρωσία ήταν πιο ουσιαστική απειλώντας με τους Σιρόκοφ και Κερζάκοφ στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βραζιλία είχε την υπεροχή, ωστόσο όπως και στο πρώτο, δεν κατάφερε να γίνει αρκετά απειλητική και τελικώς το πλήρωσε στο 73' σε φάση διαρκείας στα καρέ της, με τον Φαϊζούλιν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ της Ρωσίας.

Η είσοδος του Χουλκ ωστόσο άλλαξε την εικόνα της «Σελεσάο» η οποία έγινε πιο επιθετική και τελικώς έφτασε στην ισοφάριση στο 90’, με τον άσο της Ζενίτ να δίνει στον Μαρσέλο και αυτός με τη σειρά του έβγαλε τη πάσα στον Φρεντ ο οποίος προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις


Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Φερνάντο, Ερνάνες, Οσκάρ (67' Χουλκ), Κακά (78' Ντιέγκο Κόστα), Νεϊμάρ, Φρεντ.

Ρωσία: Γκαμπούλοφ, Ανιουκόφ (46' Ντμίτρι Κομπάροφ), Ιγκνασέβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Εστσένκο, Σιρόκοφ, Γκλουσακόφ, Μπιστρόβ (46' Σατόφ), Φαϊζούλιν, Κοκόριν (46' Ζιρκόφ) (86' Γκριγκόριεφ), Κερζακόφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.