Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ

Φεύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2014 19:18
Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει ο Κάρλες Πουγιόλ στο τέλος της σεζόν όπως ανακοίνωσε ο Ισπανός αμυντικός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έχει αγωνιστεί σε όλη τη την καριέρα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» με την οποία μετράει 593 εμφανίσεις και 18 γκολ, ωστόσο ο ίδιος ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, όχι όμως και από το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος είναι πως ότι οι τελευταίοι του τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν πλέον να αγωνίζεται στο επίπεδο που επιθυμεί όπως δήλωσε ο 35χρονος αμυντικός ο οποίος δεν αποκάλυψε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Βρίσκομαι εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν. Έπειτα από δύο επεμβάσεις στο γόνατο, δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά τις 30 Ιουνίου. Τότε θέλω να ξεκουραστώ και να σκεφτώ και θα αποφασίσω», είπε μεταξύ άλλων ο Πουγιόλ.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ακριβώς 100 συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας, με την οποία έχει κατακτήσει το Euro 2008 και το Μουντιάλ 2010 (δεν συμμετείχε στο Euro 2012 λόγω τραυματισμού).

Ο ίδιος έχει κατακτήσει με την Μπαρτσελόνα 6 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 2 UEFA Σούπερ Καπ και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.