Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Σασουόλο ο Μαλεζάνι, επέστρεψε ο Ντι Φραντσέσκο!

Τέλος από τη Σασουόλο ο Μαλεζάνι, επέστρεψε ο Ντι Φραντσέσκο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2014 18:11
Μόλις για 5 παιχνίδια έμεινε στον πάγκο της Σασουόλο ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, καθώς ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε την πόρτα της εξόδου από τη διοίκηση η οποία προσέλαβε ξανά τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο που είχε απολύσει πριν από έναν μήνα!

Τελικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα! Η Σασουόλο απέλυσε πριν από ένα μήνα τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο για να του δώσει ξανά τα ηνία της ομάδας ένα μήνα μετά, απολύοντας παράλληλα τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι που κλήθηκε να καλύψει το κενό του.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού κάθισε στον πάγκο της Σασουόλο για πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως δεν κατέκτησε ούτε έναν πόντο, αφού μέτρησε ισάριθμες ήττες από Βερόνα, Ίντερ, Νάπολι, Λάτσιο και Πάρμα!

Παρόλα αυτά ο Μαλεζάνι πέτυχε ρεκόρ καθώς η Σασουόλο ήταν η 11η διαφορετική ομάδα στην καριέρα στη Σέριε Α, κάτι που από το 1929 και μετά έχει καταφέρει μόνο ο Κάρλο Ματσόνε.

Έτσι, ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο ο οποίος οδήγησε πέρσι την ομάδα στην άνοδο και μάλιστα κέρδισε σήμερα το βραβείο του «ασημένιου πάγκου», αναλαμβάνει ξανά τους νεοφώτιστους και θα προσπαθήσει να τους γλιτώσει από τον υποβιβασμό (η Σασουόλο βρίσκεται τελευταία και στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.