Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονητής της χρονιάς στην Ιταλία ο Κόντε

Προπονητής της χρονιάς στην Ιταλία ο Κόντε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2014 16:55
Προπονητής της χρονιάς στην Ιταλία για δεύτερη συνεχόμενη φορά αναδείχθηκε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, κερδίζοντας για τρεις ψήφους το βραβείο από τον Βιντσέντζο Μοντέλα της Φιορεντίνα.

Όπως και πέρσι, ο Αντόνιο Κόντε ήταν ξανά ο νικητής του ιταλικού βραβείου Panchina d'Oro (χρυσός πάγκος) για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους κέρδισε τη πρώτη θέση, λαμβάνοντας 26 ψήφους από τους συναδέλφους του, που τον ανέδειξαν κορυφαίο τεχνικό του ιταλικού πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να κερδίζω το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη φορά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κόντε.

Βέβαια ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας» δεν είναι ο πρώτος που καταφέρνει αυτό το επίτευγμα, καθώς στο παρελθόν το βραβείο έχουν κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές οι Φάμπιο Καπέλο, Μαρσέλο Λίπι, Κάρλο Αντσελότι και Τσέζαρε Πραντέλι.

Δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία ψηφίστηκε ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Μοντέλα με 23 ψήφους, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο πρώην τεχνικός της Νάπολι και νυν της Ίντερ, Βάλτερ Ματσάρι.

Από την άλλη, το βραβείο Panchina d'Argento (ασημένιος πάγκος) κέρδισε ο πρώην τεχνικό της Σασουόλο, Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην Σέριε Α το περασμένο Μάιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.