Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος για Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» !

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος για Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» !

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2014 21:26
Θρίαμβος για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, καθώς οι «πράσινοι» κέρδισαν με 3-0 τον Ολυμπιακό μέσα στο «Καραϊσκάκη» και του έσπασαν το αήττητο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα! Πράνιτς (45’), Μπεργκ (68’) και Αμπέιντ (89’) τα γκολ, έχασε πέναλτι ο Τσόρι (78’), λιποθύμησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ο Ολαϊτάν!

Μετά από 7 χρόνια, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει νικητής από το «Καραϊσκάκη» σε ντέρμπι «αιωνίων», με τους «πράσινους» να παίρνουν τεράστια νίκη με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό ο οποίος φάνηκε πως έμεινε στους… πανηγυρισμούς από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νίκη τεράστιας ψυχολογικής αλλά και βαθμολογικής νίκης ενόψει της συνέχειας για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία με πολλά τρεξίματα και πρέσινγκ στη μεσαία γραμμή, δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο να φτιάξει παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου μέρους κατάφερε μετά από αντεπίθεση να πάρει προβάδισμα με συρτό σουτ του Πράνιτς.

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος για Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» !
Την ασίστ έδωσε ο Μπέργκ, ο οποίος στις αρχές του δεύτερου μέρους έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ με τάκλιν.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους και στο 68’ έπειτα από βαθιά μπαλιά της άμυνας, ο Σουηδός επιθετικός νίκησε με πλασέ τον Ρομπέρτο κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν την απάντηση, χωρίς να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο στο 78’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Κουτρουμπής με αψυχολόγητη ενέργεια έσπρωξε τον Βαλντές στην περιοχή.

Ωστόσο ο Τσόρι αστόχησε από την άσπρη βούλα, χάνοντας την ευκαιρία να επιτρέψει τον Ολυμπιακό να γυρίσει στο παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, καθώς στο 89’ ο Αμπέϊντ με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Έτσι, ο Ολυμπιακός ο οποίος δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που πριν λίγες ημέρες κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε την ευκαιρία να «σφραγίσει» από σήμερα το πρωτάθλημα, αλλά και την δυνατότητα να κατακτήσει αήττητος τον τίτλο.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός πήρε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του στην έδρα του Ολυμπιακού, έφτασε τους 47 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Χολέβας, Μαρκάνο (46’ Παπαδόπουλος), Μανωλάς, Σαλίνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Πέρεζ, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Ολαϊτάν (35’ Βαλντέζ).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Λαγός (90' Μαρινάκης), Ζέκα, Αμπέιντ, Ατζαγκούν (87' Καρέλης), Μπεργκ (76’ Πέτριτς).

Στο νοσοκομείο ο Ολαϊτάν, ποτήρι στο κεφάλι του Αναστασίου


Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος για Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» !
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν ο οποίος κατέρρευσε (για ανεξήγητο –μέχρι τώρα- λόγο) στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να βάζει τα χέρια του και δείχνοντας να μην έχει τις αισθήσεις του.

Τα ιατρικά επιτελεία των δυο ομάδων παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχώρησε σε φορείο και οδηγήθηκε –έχοντας τις αισθήσεις του- στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο Νιγηριανός αποκόμισε χτύπημα στον αυχένα τη στιγμή που έπεσε στο χορτάρι!

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος για Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» !
Ακόμα ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στο ντέρμπι, με τον Γιάννη Αναστασίου να δέχεται χτύπημα στο κεφάλι από ποτήρι αναψυκτικού που εκτοξεύτηκε απ’ την εξέδρα και να σωριάζεται για λίγα δευτερόλεπτα στο έδαφος.

Ωστόσο ο ίδιος σηκώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του ιατρικού επιτελείου δίπλα του βρέθηκε και ο Μίτσελ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.