Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τσίμπησε» το βαθμό με Ρονάλντο η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τσίμπησε» το βαθμό με Ρονάλντο η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2014 20:05
Ισόπαλο 2-2 έληξε το μαδριλένικο ντέρμπι μεταξύ της Ατλέτικο με την Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τη «βασίλισσα» να πήρε προβάδισμα το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπενζεμά, την Ατλέτικο να έφερε... τούμπα το ματς με τον Κόκε (28’) και τη γκολάρα του Γκάμπι (45’) με σουτ από το … σπίτι του, ωστόσο στο 82’ ο Ρονάλντο ισοφάρισε για το τελικό σκορ. Διαμαρτύρεται για πέναλτι η Ατλέτικο

Μεγάλο παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τις Ατλέτικο και Ρεάλ να έρχονται ισόπαλες 2-2 στο μαδριλένικο ντέρμπι, σκορ που ευνοεί την «βασίλισσα» η οποία παρέμεινε μόνη στην κορυφή με 64 βαθμούς αντί 61 της Ατλέτικο, ενώ η Μπαρτσελόνα με νίκη μειώνει στο -1 από την κορυφή!

Η Ρεάλ σημείωσε γκολ με το… καλημέρα στο ντέρμπι, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα», με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονταν λανθασμένα για οφσάιντ.

Ωστόσο στο 10ο λεπτό οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων είχαν βάση, καθώς ο Ράμος ανέτρεψε τον Ντιέγκο Κόστα στην περιοχή, με τον διαιτητή να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι.

Η Ατλέτικο δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ, «μπλόκαρε» τη Ρεάλ και κατάφερε να φέρει τούμπα το σκορ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τσίμπησε» το βαθμό με Ρονάλντο η Ρεάλ (video)
Αρχικά ο Κόκε στο 28’ ισοφάρισε σε 1-1 για τους «ροχιμπλάνκος», ενώ στο 45’ ο Γκάμπι με μακρινό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες του «Βιθέντε Καλντερόν».

Στην επανάληψη, ο Ντιέγκο Κόστα εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους, καθώς ο Ισπανός επιθετικός έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους, χάνοντας τετ-α-τετ στο 52’, ενώ στο 58’ και στο 68’ δεν κατάφερε από καλή θέση να νικήσει με το κεφάλι τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Λίγο νωρίτερα ο Μπενζεμά παραλίγο να κάνει το 2-2 με μονοκόμματο σουτ στο 62’, ωστόσο στο 69’ ο Τουράν σημάδεψε το δοκάρι του Λόπεθ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-1

Ωστόσο, στο 82' Ρονάλντο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, καθώς ο Πορτογάλος βρέθηκε αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Το σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να παραμείνει μόνη στην κορυφή 64 βαθμούς, η Ατλέτικο να παραμείνει στο -3 από την κορυφή και η Μπαρτσελόνα με νίκη να πλησιάζει στο -1 από την πρώτη θέση.

Τα γκολ:



Η γκολάρα του Γκάμπι



Η αστεία βουτιά του Πέπε


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.