Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αυστραλία ο Κυργιάκος

Στην Αυστραλία ο Κυργιάκος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2014 16:38
Στην Αυστραλία με τη φανέλα της Σίδνεϊ Ολίμπικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Κυργιάκος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος.

Μετά από αρκετό καιρό χωρίς να αγωνίζεται σε κάποιο σύλλογο, ο Έλληνας στόπερ επιστρέφει στην ενεργό δράση, καθώς συμφώνησε για να αγωνιστεί στην Αυστραλία με τη φανέλα της Σίδνεϊ Ολίμπικ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας).

Μάλιστα στην ίδια ομάδα βρίσκεται και ο Άγγελος Χαριστέας ο οποίος ωστόσο παρότι είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο από τις αρχές Φεβρουαρίου, δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα ντεμπούτο.

«Η Σίδνεϊ Ολίμπικ είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, των Λίβερπουλ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σωτήρης Κυργιάκος υπέγραψε με τον σύλλογο ώστε να αγωνίζεται στη NSW Premier League», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο 34χρονος αμυντικός δήλωσε: «Βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους μου με την Σίντνεϊ Ολίμπικ. Θέλω να αγωνιστώ για ακόμη δύο χρόνια. Είχα προτάσεις από συλλόγους της Ευρώπης το προηγούμενο εξάμηνο, ήθελα όμως το τελευταίο συμβόλαιο μου να αποτελέσει μία νέα εμπειρία για μένα σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.