Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη και 2η θέση για Λίβερπουλ με σούπερ Σουάρες

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη και 2η θέση για Λίβερπουλ με σούπερ Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2014 22:15
Με πρωταγωνιστή τον Σουάρες ο οποίος σκόραρε, μοίρασε ασίστ και κέρδισε πέναλτι, η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-0 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και έπιασε την Άρσεναλ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Λίβερπουλ η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σαουθάμπτον και «σκαρφάλωσε» στην δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κόκκινων» ήταν (ποιος άλλος;) ο Λουίς Σουάρες ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, πετυχαίνοντας το 24ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα σε 23 αγώνες (πέρυσι είχε 23 σε 33 παιχνίδια).

Ο ίδιος ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 58’ μοίρασε την 10η του φετινή ασίστ (πρώτος στη σχετική λίστα της Πρέμιερ) για το γκολ του Στέρλινγκ, ενώ στις καθυστερήσεις κέρδισε το πέναλτι από το οποίο ο Τζέραρντ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Από την πλευρά της η Σαουθάμπτον ήταν καλύτερη από ότι δείχνει το τελικό σκορ, είχε ευκαιρίες για να επιστρέψει στο παιχνίδι με μεγαλύτερη το δοκάρι του Λάμπερτ στο 31’ όσο το σκορ ήταν στο 1-0, όμως δεν κατάφερε να αποφύγουν την ήττα.

Έτσι, με αυτή τη νίκη η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Άρσεναλ από την Στόουκ (1-0) και την έπιασε στην 2η θέση με 59 βαθμούς, ενώ παραμένει στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.