Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» τη Φούλαμ η Τσέλσι, ήττα για Άρσεναλ!

Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» τη Φούλαμ η Τσέλσι, ήττα για Άρσεναλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2014 19:01
Με τον Αντρέ Σούρλε να πετυχαίνει χατ-τρικ σε λιγότερο από 20 λεπτά στο δεύτερο μέρος (52’, 65’, 69’), η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Κρέβεν Κότατζ» απέναντι στη Φούλαμ και «βύθισε» ακόμα περισσότερο τους «κότατζερς» στον πάτο της βαθμολογίας, την ώρα που η ίδια διεύρυνε την διαφορά της στην κορυφή στο +4, καθώς η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Στόουκ.

Η Τσέλσι αντιμετώπιζε προβλήματα για 52 λεπτά απέναντι στην Φούλαμ, ωστόσο ένα ξέσπασμα του Άντρε Σούρλε ήταν αρκετό ώστε η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να πάρει τη νίκη με 3-1 στο τοπικό ντέρμπι του Δ. Λονδίνου και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στην ενδεκάδα των «μπλε» στο πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες, άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Μουρίνιο, καθώς με τη βοήθεια του Αζάρ (2 ασίστ) πέτυχε χατ-τρικ σε λιγότερο από 20 λεπτά (52’, 65’, 69’) και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Από την άλλη, η Φούλαμ που το πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο, μείωσε στο 74’ με τον Χάιτινγκα για το τελικό 3-1, ενώ ο Καραγκούνης που πέρασε στο παιχνίδι στο 79’ έχασε λίγο αργότερα ευκαιρία με σουτ για να ξαναβάλει τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

Με τη νίκη της, η Τσέλσι διατηρήθηκε στην κορυφή με 63 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +4 από την Άρσεναλ και στο +6 από την Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ η οποία είχε εκτός αποστολής τον Κώστα Μήτρογλου έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 21 βαθμούς μετά από 28 παιχνίδια, και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην προτελευταία Κάρντιφ, θα κρίνει εκτός απροόπτου την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα θαλάσσωσε η Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» τη Φούλαμ η Τσέλσι, ήττα για Άρσεναλ!
Από την άλλη, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Στόουκ, καθώς η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ηττήθηκε με 1-0 στο «Μπριτάνια» και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Σημαντική απώλεια για την Άρσεναλ ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Στόουκ που έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων, που κρατούσαν με σχετική ευκολία το μηδέν και στο μάλιστα 75’ κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι μετά από χέρι του Κοσιελνί.

Ο Ουόλτερς δεν αστόχησε στο επόμενο λεπτό και έβαλε μπροστά στο σκορ την Στόουκ, η οποία στα υπόλοιπα λεπτά άντεξε την πίεση της Άρσεναλ και πήρε μια μεγάλη νίκη που την διατηρεί σε απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ τα... θαλάσσωσε καθώς πλέον έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, μόλις στο +2 από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι που έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ το πρόγραμμα της στη συνέχεια μόνο… κουράγιο δεν μπορεί να της δώσει.

Και αυτό διότι οι «κανονιέρηδες» μέσα στον Μάρτη αντιμετωπίζουν τις Έβερτον (Κύπελλο, εντός), Μπάγερν (Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός), Τότεναμ (πρωτάθλημα, εκτός), Τσέλσι (πρωτάθλημα, εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (πρωτάθλημα, εντός).

Με Λουκάκου η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» τη Φούλαμ η Τσέλσι, ήττα για Άρσεναλ!
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην επιστροφή στην ενεργό δράση μετά από ένα μήνα, χάρισε με δικό του γκολ (81’) τη νίκη (1-0) στην Έβερτον απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Με γκολ συνδύασε την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Ρομέλου Λουκάκου, καθώς ο Βέλγος επιθετικός με σουτ στο 81’ έπειταα πό ασίστ του Μπέινς, διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στην αναμέτρηση των «ζαχαρωτών» με την Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε ευκαιρίες για να ανοίξει νωρίτερα το σκορ, με τον Πίεναρ να είχε δοκάρι στο 46’ για να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους…

Έτσι, η Έβερτον έφτασε τους 48 βαθμούς και μείωσε προσωρινά στους 8 τη διαφορά της από την 4η Λίβερπουλ, με την Γουέστ Χαμ να μένει 10η με 31 βαθμούς.

Τεσσάρα η Νιούκαστλ, αποβλήθηκε για… κουτουλιά ο Πάρντιου!


Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» τη Φούλαμ η Τσέλσι, ήττα για Άρσεναλ!
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νιούκαστλ η οποία διέλυσε με 4-1 την Χαλ στο «KC Stadium» ωστόσο τις… εντυπώσεις έκλεψε ο τεχνικός της, Άλαν Πάρντιου ο οποίος χτύπησε με κουτουλιά τον μέσο των γηπεδούχων, Μέιλερ!

«Προσπάθησα να τον απωθήσω με το κεφάλι μου και σίγουρα δεν έπρεπε να το κάνω αυτό! Η ομάδα μου τα πήγε καταπληκτικά και εγώ είμαι ο μόνος που έκανα μια άσχημη εμφάνιση» τόνισε ο Πάρντιου!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.