Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: No Ronaldo, no party!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: No Ronaldo, no party!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2013 02:39
Χωρίς τον Ρονάλντο στην σύνθεση της η Ρεάλ είναι άλλη ομάδα κάτι που φάνηκε πολλάκις στην σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Οσασούνα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και την «βασίλισσα» να βρίσκεται στο -15 από την Μπαρτσελόνα η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους την φετινή σεζόν, οι «μερέγχες» δεν κατάφεραν σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανούν απειλητικοί απέναντι στην «ουραγό» του πρωταθλήματος, Οσασούνα, με μοναδικό διακριθέντα τον Καχεγιόν ο οποίος έχασε την μόνη καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με κεφαλιά στο 36’, ενώ στο 79’ σημείωσε γκολ ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ (αμφισβητήσιμο). Τίποτα περισσότερο, με τον Κακά μάλιστα περνάει στο 58 και να αποβάλλεται στο 76’.

Νίκησε και βλέπει Ευρώπη η Βαλένθια


Πριμέρα Ντιβιζιόν: No Ronaldo, no party!
Νέα νίκη πανηγύρισε στον πάγκο των «νυχτερίδων» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με την Βαλένθια να παίρνει το «τρίποντο» με 2-0 απέναντι στην Σεβίλλη «σκαρφαλώνοντας» στην 7η θέση, έναν βαθμό πίσω από τις Ράγιο Βαγιεκάνο και Μπέτις (παιχνίδι λιγότερο) οι οποίες βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκό εισητήριο. Παράλληλα η Σεβίλλη έχασε αρκετό έδαφος μιας και βρίσκεται μόλις στην 12η θέση.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και τελικώς πήραν την νίκη με δύο τέρματα του Ρομπέρτο Σολδάδο στο 51’ και στο 88’.

«Ανάσα» για Εσπανιόλ, έσωσε την Μαγιόρκα ο Όσκαρ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: No Ronaldo, no party!
Με γκολ του Γκαρθία στο 23’, η Εσπανιόλ πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στην Θέλτα στο ντέρμπι της «ουράς» ξεφεύγοντας έτσι από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Βαγιαδολίδ πήρε αγχωτική νίκη με 3-1 απέναντι στην Μαγιόρκα, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Όσκαρ (έφτασε τα 8 γκολ) να δίνει το έναυσμα κάνοντας το 2-1 στο 88’, και τον Έμπερτ ύστερα να «σφραγίζει» το «τρίποντο» στο 90+3’.

Το σκορ είχε ανοίξει ο ίδιος στο 22’ για τους γηπεδούχους, με τον Βίκτορ να ισοφαρίζει στο 38’ προσωρινά για την ομάδα του Καπαρός.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:


Παρασκευή

Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-2 (77' Σαν Χοσέ / 48' Αλασάν Μπανγκουρά, 65' πέν. Πίτι)


Σάββατο

Βαγιαδολίδ - Μαγιόρκα 3-1 (22',90+2' Έμπερτ, 88' Όσκαρ / 38' Βίκτορ)

Εσπανιόλ - Θέλτα 1-0 (24' Γκαρθία)

Οσασούνα - Ρεάλ 0-0

Βαλένθια - Σεβίλλη 2-0 (51',88' Σολδάδο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.