Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Πεντάρα η Κρουζέιρο, 2X2 για Γκρέμιο, Βελέζ (video)

Κόπα Λιμπερταδόρες: Πεντάρα η Κρουζέιρο, 2X2 για Γκρέμιο, Βελέζ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2014 12:22
Με τον Ρικάρντο Γκουλάρτ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Κρουζέιρο διέλυσε με 5-1 την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε και πήρε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δύο στα δύο για Γκρέμιο, Βελέζ, πρώτη νίκη για Άρσεναλ Σαραντί.

Μπορεί την πρώτη αγωνιστική η πρωταθλήτρια Βραζιλίας Κρουζέιρο να ηττήθηκε στο Περού από τη Ρεάλ Γκαρκιλάσο, ωστόσο απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε έκανε… περίπατο, καθώς πήρε μεγάλη νίκη με 5-1 στη Βραζιλία και πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ρικάρντο Γκουλάρτ, καθώς ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (33’, 42’, 84’), ενώ οι Νταγκομπέρτο (38’) και Βίλιαν (89’) έβαλαν και αυτοί το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ.

Από την πλευρά της νίκη πήρε και η Γκρέμιο η οποία κέρδισε με 3-0 την Ατλέτικο Νασιονάλ και διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο, χάρη στα γκολ των Λουαν (29’), Ραμίρο (65’) και Ρουίζ (89’), με τον τελευταίο να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Πεντάρα η Κρουζέιρο, 2X2 για Γκρέμιο, Βελέζ (video)
Το 2x2 έκανε και η Βελέζ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο Παραναένσε και διπλασίασε τις νίκες της στον θεσμό.

Ο Τόμπιο άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό, ενώ ο Πράτο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 78’, με την Ατλέτικο Παραναένσε από την άλλη να γνωρίζει την πρώτη της ήττα μετά τη νίκη της την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Δε Στρόνγκεστ (1-0).

Τέλος, νίκη και για την Άρσεναλ Σαραντί η οποία κέρδισε με 3-0 την Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι και άφησε πίσω της την ήττα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στη Σάντος Λαγκούνα.

Φούρτς στο 15’ και Καρέρα στο 43’ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο, ενώ στο 51’ ο Καράγκλιο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τα γκολ:


Κρουζέιρο - Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε



Γκρέμιο - Ατλέτικο Νασιονάλ



Βελέζ - Ατλέτικο Παραναένσε



Άρσεναλ Σαραντί - Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.