Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός για μεγάλα πράγματα!

Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός για μεγάλα πράγματα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2014 23:53
Πραγματοποιώντας ονειρική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καραϊσκάκη» και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τσόρι (38’) και Κάμπελ (55’) οι «χρυσοί» σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» που «έπνιξαν» την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες!

Σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές του, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το μόνο που χρειάζεται πλέον είναι να υπερασπιστεί το προβάδισμα του στον επαναληπτικό του «Όλντ Τράφορντ» για να πάρει μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκλονιστική εμφάνιση από τους Πειραιώτες οι οποίοι με πάθος, ασφυχτικό πρέσινγκ και με τρομερό στήσιμο από τον Μίτσελ, «έπνιξαν» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς απειλήθηκαν ελάχιστα από την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με αποτέλεσμα να έχουν πλέον πολλές πιθανότητες για να κάνουν την υπέρβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός για μεγάλα πράγματα!
Ο Τσόρι με τακουνάκι έπειτα από σουτ του Μανιάτη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα στο 38ο λεπτό, βάζοντας… φωτιά στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη», ενώ ο Κάμπελ με άπιαστο σουτ στο 55’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Το αξιοσημείωτο είναι πως όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς δεν υστέρησε κανείς, σε αντίθεση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία απογοήτευσε, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες καθώς έχανε σχεδόν όλες τις μονομαχίες στο κέντρο και σε καμία περίπτωση δεν θύμισε αγγλική ομάδα.

Στις 13 Μαρτίου ο επαναληπτικός στο «Θέατρο των Ονείρων», εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει βάσιμες ελπίδες να δει το όνειρο πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ να γίνεται πραγματικότητα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει ποτέ από ήττα με δύο γκολ διαφορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι εδώ και 51 χρόνια!

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ (67’ Φουστέρ), Πέρες (86’), Τσόρι (76’ Μασάντο), Ολαϊτάν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Εβρά, Φέρντιναντ και Βίντιτς, Κάρικ, Κλέβερλι (60’ Γουέλμπεκ), Βαλέντσια (60’ Καγκάβα), Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.