Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή για τον Νιάνγκ!

Φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή για τον Νιάνγκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2014 17:26
Σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή καταδίκασε γαλλικό δικαστήριο τον Εμπαγιέ Νιάνγκ έπειτα από το τρακάρισμα που είχε εμπλακεί ο 19χρονος επιθετικός τον περασμένο μήνα.

Ο Γάλλος επιθετικός που αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στην Μονπελιέ ως δανεικός από τη Μίλαν, έπεσε με την Ferrari του πάνω σε ένα δέντρο χτυπώντας πρώτα άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα να βάλει σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων.

Ο 19χρονος άσος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης, ενώ μετά το ατύχημα έφυγε από τον χώρο που έγινε το συμβάν, με τον ίδιο μάλιστα να είχε αρνηθεί, τέσσερις μέρες μετά, πως ήταν ο οδηγός του οχήματος!

Ωστόσο οι αυτόπτες μάρτυρες των αναγνώρισαν με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε δίκη, εκεί όπου καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή.

«Αυτό ήταν τρέλα. Δεν είναι απλά ένα ατύχημα, είναι επίθεση! 10 άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν σκοτωθεί», δήλωσε ο Φρανσίς Λαφόντ, δικηγόρος των 11 εναγόντων.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νιανγκ έχει προβλήματα με τον νόμο, καθώς στο Μιλάνο είχε συλληφθεί για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, με τον ίδιο να φέρονταν πως παρίστανε τον συμπαίκτη του τότε στη Μίλαν, Μπακαγιέ Τραορέ (!) για να γλιτώσει τις κατηγορίες (ο ίδιος διέψευσε το σενάριο).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.