Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε A: Νίκησε αλλά δεν έπεισε η Ίντερ, νέο γκολ για Κονέ

Σέριε A: Νίκησε αλλά δεν έπεισε η Ίντερ, νέο γκολ για Κονέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2013 02:00
Με τους Παλάσιο (31’) και Γκουαρίν (54’) να πετυχαίνουν από ένα τέρμα, η Ίντερ νίκησε με 2-0 την Πεσκάρα και πέρασε έστω και προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και πλέον περιμένει «στραβοπάτημα» της Νάπολι και την Φιορεντίνα οι οποίες έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Οι «νερατζούρι» , με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ παρατηρητή από την εξέδρα (σύμφωνα με Τούρκικα μέσα βρίσκεται ένα βήμα πριν την Γαλατάσαραι) δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους, έχοντας αρκετά προβλήματα κυρίως στα τελειώματα των φάσεων, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με την Πεσκάρα να μην μπορούσε να ανησυχήσει την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Εκτέλεσε τον Σορεντίνο ο Κονέ


Σέριε A: Νίκησε αλλά δεν έπεισε η Ίντερ, νέο γκολ για Κονέ
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στην Ιταλία, η Μπολόνια επικράτησε με το ευρύ 4-0 απέναντι στην Κίεβο, με τον Κονέ να ανοίγει το σκορ στο 13’ (3 γκολ σε 5 αγώνες) με δυνατή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ντιαμάντι, νικώντας τον Στέφανο Σορεντίνο.

Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν, με τον Ζιλαρντίνιο να παίρνει την «σκυτάλη» από τον Έλληνα άσο σκοράροντας άλλα δύο τέρματα στο 44’ και στο 59’, ενώ στο 89’ ο Γκαμπιαντίνι έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για τον θρίαμβο των «ροσομπλού».

Τα αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής


Σάββατο

Μπολόνια - Κιέβο 4-0 (13' Κονέ, 44', 59' Τζιλαρντίνο, 89' Γκαμπιαντίνι)
Ίντερ - Πεσκάρα 2-0 (31' Παλάσιο, 54' Γκουαρίν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.