Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 20:14
Η Νόριτς έβαλε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί της Τότεναμ στο πρωτάθλημα, καθώς τα «καναρίνια» πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Κάροου Ρόουντ», δίνοντας την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να ξεφύγει με +6 από τα «σπιρούνια» και τη 5η θέση.

Σημαντικό έδαφος στην μάχη για την τετράδα έχασε η Τότεναμ η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Νόριτς λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Ντίπρο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Πολύ καλή εμφάνιση για την Νόριτς η οποία πίεσε την Τότεναμ στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές της επανάληψης, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σνόντγκρας στο 47ο λεπτό.

Η Τότεναμ προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς αποτέλεσμα και μάλιστα παραλίγο να δεχθεί και δεύτερο γκολ, με τον Τζόνσον να είχε δοκάρι στο 84’ με δυνατό σουτ.

Το τελικό 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τη Νόριτς να παίρνει την πρώτη της νίκη μετά από 4 αγωνιστικές και να ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα τα «σπιρούνια» έμειναν στην 5η θέση με 50 βαθμούς, επιτρέποντας στην Λίβερπουλ να ξεφύγει με +6 αλλά και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον να την πλησιάσουν στη βαθμολογία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.