Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μόνο με… θαύμα ο Άρης

Σούπερ Λιγκ: Μόνο με… θαύμα ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 19:23
Ένα… θαύμα χρειάζεται ο Άρης για να γλιτώσει τον υποβιβασμό μετά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τους «κίτρινους» να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 στην έδρα του Πλατανιά, την ώρα που η Βέροια πήρε «διπλό» με 1-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ στο 90+1’!

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Άρη, όπου είχε χαρακτήρα τελικού για τους «κίτρινους», οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-1 την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου η οποία «βυθίστηκε» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45+1’ με τον Τόρες, με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 68’ με γκολ του Μανιά.

Σούπερ Λιγκ: Μόνο με… θαύμα ο Άρης
Ωστόσο στο 77’ ο Φαΐσκα με το κεφάλι επιχείρησε να νικήσει τον γκολκίπερ του Άρη που απέκρουσε, με τον επόπτη να δείχνει σέντρα, θεωρώντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή (το ριπλέι δεν δείχνει καθαρά αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή).

Η απόφαση αυτή έκανε όλο τον πάγκο του Άρη να κατευθυνθεί απειλητικά επάνω στον επόπτη, με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά το παιχνίδι και να αποβάλει τους Μπουγαίδη, Μπακασέτα οι οποίοι έφυγαν με λυγμούς από το γήπεδο.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά μετά, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το τελικό σκορ, με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να πάρει μια σωτήρια νίκη και τον Άρη να ψάχνει… θαύμα για να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ.

Νίκη στο 90+1’ για Βέροια!


Σούπερ Λιγκ: Μόνο με… θαύμα ο Άρης
Τα νέα από τους «Ζωσιμάδες» δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον Άρη, καθώς η Βέροια με γκολ του Μπεν στο 90+1’ κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Και το πλήρωσε…

Και αυτό διότι στις καθυστερήσεις μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γεωργιάδη, ο Μπεν με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα Βελλίδη, χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στη Βέροια η οποία έφτασε τους 23 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από Απόλλωνα και Πλατανιά, ενώ ξέφυγε με 5 από τον τελευταίο Άρη!

Η μάχη της παραμονής:

13. Ξάνθη 29 (26 αγώνες)
14. Καλλονή 29 (25 αγώνες)
15. Πλατανιάς 25 (26 αγώνες)
------------------------------------------
16. Απόλλων Σμύρνης 25 (26 αγώνες)
------------------------------------------
17. Βέροια 23 (26 αγώνες)
18. Άρης 18 (26 αγώνες)

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος


Σούπερ Λιγκ: Μόνο με… θαύμα ο Άρης
Στις νίκες επέστρεψε ο Ατρόμητος ο οποίος κέρδισε άνετα με 2-0 την Ξάνθη και άφησε πίσω του την ήττα από τον Λεβαδειακό την προηγούμενη αγωνιστική.

Μπορεί το κλίμα στον Ατρόμητο να είναι άσχημο εξαιτίας της προφυλάκισης του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως δεν επηρεάστηκαν καθώς πήραν άνετα τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Ξάνθη.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Λαζαρίδης (34’) και Νάστος (90+1’), με τον Ατρόμητο να περνάει προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.