Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Στραβοπάτησε» ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: «Στραβοπάτησε» ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 17:09
Δύο πολύτιμούς βαθμούς «πέταξε» στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έμεινε ισόπαλος (1-1) με τον Εργοτέλη, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Πράνιτς άνοιξε το σκορ στο 20’, με τον Μπαντιμπαγκά να ισοφαρίζει στο 48’ για την ομάδα της Κρήτης.

Αν και καλύτερος, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη στη Λεωφόρο, με τους «πράσινους» να μένουν στο 1-1 με την ομάδα της Κρήτης, χάνοντας έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την κατάκτηση μιας υψηλότερης θέσης ενόψει των πλει-οφ.

Οι «πράσινοι» πίεσαν και πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό με όμορφο γκολ του Πράνιτς, ενώ στη συνέχεια έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη.

Ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μπαντιμπανγκά ισοφάρισε σε 1-1 στο 48’ για τον Εργοτέλη ο οποίος στη συνέχεια άντεξε στην πίεση, έχοντας σε καλή μέρα τον Στοΐκοβιτς, και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λεωφόρο.

Η είσοδος των Πράνιτς και Αμπέιντ στο δεύτερο μέρος έδωσαν πνοή στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, με τον Κροάτη φορ να είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο το 1-1 παραμείνει μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην 4η θέση με 47 βαθμούς.

Πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους για τα «σφυρίγματα» του διαιτητή Δελφάκη εξαιτίας των αποφάσεων του στην διάρκεια του αγώνα, κυρίως για τις κίτρινες που έβγαζε στους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και για την ανοχή του στις συνεχόμενες καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων...

Μάλιστα εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές με τους άνδρες των ΜΑΤ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.