Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Ανέστησε» το Αμβούργο η Ντόρτμουντ!

Μπουντεσλίγκα: «Ανέστησε» το Αμβούργο η Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 19:35
Μετά από 7 συνεχόμενες ήττες, το Αμβούργο επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς κέρδισε στην έδρα της με 3-0 την Ντόρτμουντ (!), στο ντεμπούτο του Μίρκο Σλόμκα στον πάγκο της.

Το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα με τη Ζενίτ φαίνεται πως είχε η Ντόρτμουντ, καθώς η ομάδα του Παπασταθόπουλου (βασικός) ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα του Αμβούργου!

Μάλιστα η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα (ντεμπούτο) πήρε την πρώτη της νίκη μετά τις 24 Νοεμβρίου (!) χάρη στα τέρματα των Γίρατσεκ (42’), Λασόγκα (58’) και τη γκολάρα του Τσαλχάνογλου (90+1’).

Έτσι, το Αμβούργο πήρε μια νίκη που βοηθάει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά, καθώς έφτασε τους 19 βαθμούς και ξέφυγε από τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έμεινε στην 3η θέση και τους 42 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει από τη 4η Σάλκε που έμεινε στο 0-0 με την Μάιντς την Παρασκευή.

Νέα απώλεια για Γκλάντμπαχ


Μπουντεσλίγκα: «Ανέστησε» το Αμβούργο η Ντόρτμουντ!
Δεν λέει να συνέλθει η Γκλάντμπαχ η οποία έμεινε ισόπαλη (2-2) στην έδρα της κόντρα στη Χοφενχάιμ και αγνοεί ακόμα τη νίκη στον δεύτερο γύρο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά καθώς πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Χέρμαν (4’) και Γιάντσκε (18’), ωστόσο η Χοφενχάιμ κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά με τον Φιρμίνο (57’) και στο 82’ με πέναλτι του Σαλίχοβιτς!

Από την άλλη σπουδαίο «διπλό» για την Χέρτα, η οποία με γκολ του Βάνγκνερ στο 87’ κέρδισε με 2-1 τη Στουτγκάρδη, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε η Νυρεμβέργη απέναντι στην Μπράουνσβαϊγκ.

Τέλος, μεγάλη νίκη για την Άουγκσμπουργκ η οποία κέρδισε με 4-2 την Φράιμπουργκ χάρη σε μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.