Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωση στο 90+3’ για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωση στο 90+3’ για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 16:47
Με γκολ του Τζον Τέρι στο 90+3’, η Τσέλσι έκαμψε την αντίσταση της Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» (1-0) και διατηρήθηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

Η Τσέλσι «φλέρταρε» με μία ακόμα βαθμολογική απώλεια, καθώς τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Έβερτον, ωστόσο η συνεργασία των δύο αρχηγών της, Λάμπαρντ και Τέρι, στις καθυστερήσεις, έφερε το γκολ από τον δεύτερο ο οποίος λύτρωσε την ομάδα του στην επιστροφή του στην ενεργό δράση!

Η Έβερτον πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Τσεχ ωστόσο να βρίσκονταν σε μεγάλη μέρα, κρατώντας το μηδέν για τους «μπλε».

Από την άλλη, η Τσέλσι παρά το δυνατό της ξεκίνημα, δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Χάουαρντ στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της, πίεσε την Έβερτον και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Τελικώς τη λύση έδωσαν οι δύο αρχηγοί, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάμπαρντ στο 90+3’, ο Τέρι ακούμπησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Χάουαρντ, γράφοντας το τελικό 1-0 για την Τσέλσι η οποία με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

η Έβερτον παρά την καλή της εμφάνιση έμεινε στην 6η θέση με 45 βαθμούς και βλέπει τις πιθανότητες της για τετράδα να μειώνονται επικίνδυνα.

Μάλιστα, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στάθηκε άτυχη καθώς έχασε λίγο πριν την έναρξη του ματς τον Τραορέ ο οποίος τραυματίστηκε στο ζέσταμα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με βασικό επιθετικό τον Νέισμιθ ο οποίος ανέλαβε ρόλο «ψευτοεννιαριού»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.