Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ' Εθνική: Ήττα για ΑΕΚ στο Μενίδι!

Γ' Εθνική: Ήττα για ΑΕΚ στο Μενίδι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 16:11
Την πρώτη της ήττα στη Γ’ Εθνική γνώρισε η ΑΕΚ η οποία έχασε με 1-0 από τη Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι με γκολ που δέχθηκε στο φινάλε του αγώνα!

Ανώμαλη προσγείωση για την ΑΕΚ, καθώς μετά τις 8αρες σε Μανδραϊκό και Α.Ο Περιστερίου, η «Ένωση» ηττήθηκε με 1-0 από τη Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργούσε ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Κατσούλη ο οποίος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, αποκρούοντας το φάουλ του Πλατέλλα στο 29’ αλλά και το σουτ του Κορδέρο στο 37’.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ δεν μπήκε στο παιχνίδι όπως θα περίμεναν οι οπαδοί της, καθώς δημιούργησε λίγες ευκαιρίες στην αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πετύχει γκολ.

Έτσι, στις καθυστερήσεις ο Μητρόπουλος στην πρώτη ευκαιρία της Θύελλας στο παιχνίδι, χάρισε μια ιστορική νίκη στην ομάδα του, υποχρεώνοντας παράλληλα την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στην Γ’ Εθνική.

Οι συνθέσεις:


Θύελλα Ραφήνας: Κατσούλης, Ματζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδράλας, Γεραγοτέλης, Κατσούγκρης, Ραμπαβίλας (69' Μητρόπουλος)

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (53' Γεωργέας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γροντής (53' Ράμα), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.