Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε ο Ρούνεϊ!

Ανανέωσε ο Ρούνεϊ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2014 22:45
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα 5,5 χρόνια είναι και επίσημα ο Γουέιν Ρούνεϊ καθώς ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο που τον «δένει» στο «Όλντ Τράφορντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Το BBC αποκάλυψε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει έρθει σε συμφωνία για να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 5,5 χρόνων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά έπεσαν και οι υπογραφές, με τον Άγγλο επιθετικό να μένει στην ομάδα για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019!

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο 28χρονος άσος θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες απολαβές που ξεπερνούν τις 360.000 ευρώ!

Ο Ρούνεϊ αποκτήθηκε το 2004 από την Έβερτον και θέλει ακόμα 42 γκολ για να καταρρίψει το ρεκόρ του Μπόμπι Τσάρλτον με 249 τέρματα, καθώς μετράει 208 γκολ σε 430 συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Ήταν γραφτό να μείνω για πάντα στη Γιουνάιτεντ. Τον Αύγουστο θα έχω κλείσει μια δεκαετία και όλο αυτό το διάστημα έχω παίξει με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και έχω κερδίσει όλα όσα ήθελα όταν υπέγραψα για πρώτη φορά. Τώρα πια έχω την ευκαιρία να μυήσω στην ομάδα και τους πιο νέους και να είμαι μέλος μιας ακόμα σπουδαίας φουρνιάς» δήλωσε ο Ρούνεϊ και συνέχισε:

«Οι οπαδοί ήταν πάντα μεγάλο κομμάτι του συλλόγου και με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή που έκανα ντεμπούτο. Είμαι ευγνώμων προς όλους τους. Θέλω να ευχαριστώ τον Μόγιες για τη στήριξη που μου έδειξε. Είμαι βέβαιος πως αυτή είναι η αρχή ενός νέου πετυχημένου κεφαλαίου στην ιστορία της Γιουνάιτεντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.