Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Ρεάλ ο Βιντάλ

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Ρεάλ ο Βιντάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2014 19:58
Κολακευμένος από το φερόμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του δήλωσε ο άσος της Γιουβέντους, Αρτούρο Βιντάλ ο οποίος ωστόσο τόνισε πως το μόνο που σκέφτεται είναι η «Γηραιά Κυρία» αλλά και η εθνική ομάδα της Χιλής.

Η εντυπωσιακή σεζόν που έχει διανύει μέχρι στιγμής ο Βιντάλ (16 γκολ σε 31 παιχνίδια) έχει προκαλέσει δικαιολογημένα το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του, με την Ρεάλ να φέρεται πως σκοπεύει να κάνει πρόταση στη Γιουβέντους το καλοκαίρι προκειμένου να φέρει στην Μαδρίτη τον Χιλιανό άσο.

Ωστόσο ο 26χρονος διεθνής, παρότι δήλωσε κολακευμένος για το ενδιαφέρον της «βασίλισσας», τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στη Γιουβέντους:

«Το ενδιαφέρον της Ρεάλ με κολακεύει, όμως όπως έχω πει στο παρελθόν, το μόνο που σκέφτομαι είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για τη Γιουβέντους και την Εθνική μου ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος στην Γιουβέντους και δουλεύω σκληρά για να πετύχω όλους τους στόχους μου. Ελπίζω να πάω στο Μουντιάλ στην καλύτερη δυνατή φόρμα» δήλωσε ο Βιντάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.