Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμφίβολοι με ΠΑΟΚ, Καρντόσο και Γκαϊτάν!

Αμφίβολοι με ΠΑΟΚ, Καρντόσο και Γκαϊτάν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2014 15:22
Προβλήματα για Μπενφίκα ενόψει ΠΑΟΚ καθώς οι Όσκαρ Καρντόσο και Φαμπιάν Γκαϊτάν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και είναι ιδιαίτερα αμφίβολο αν θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Πέμπτης στην Τούμπα.

Όπως αναφέρουν τα Πορτογαλικά Μέσα, ο Όσκαρ Καρντόσο ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Μπενφίκα με την Πάκος Φερέιρα (2-0), αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και εκτός απροόπτου δεν θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Οσκαρ αισθάνθηκε πόνους στην προπόνηση. Εξακολουθούσαμε να ελπίζουμε ότι θα ανακάμψει γι' αυτό και τον πήραμε μαζί μας για το παιχνίδι με την Πάκος Φερέιρα. Ωστόσο, είδαμε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει» ανέφερε ο Ζεσούς για τον 30χρονο άσο, ο οποίος μετράει 9 γκολ σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «αετούς».

Παράλληλα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Φαμπιάν Γκαϊτάν, καθώς ο Αργεντινός μέσος τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση και αντικαταστάθηκε στο 61ο λεπτό.

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές» αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.