Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πόρτα» Πόγιετ στη Ρέντινγκ

«Πόρτα» Πόγιετ στη Ρέντινγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2013 13:02
Την πρόθεση του να παραμείνει στον πάγκο της Μπράιτον ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες της Ρέντινγκ ο Γκας Πόγιετ ο οποίος βρίσκονταν σε συζητήσεις με τους «ρόγιαλς» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Ρέντινγκ είχε προσεγγίσει τον 45χρονο με σκοπό να του προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας, μετά την αποχώρηση του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ , ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός παρέμεινε πιστός στα καθήκοντα του με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Ο πρώην άσος της Σαραγόσα και της Τσέλσι, βρίσκεται από το 2009 στο «τιμόνι» των «γλάρων» και μάλιστα τα καταφέρνει εξαιρετικά, καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν την είσοδο στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Πρέμιερ, με αποτέλεσμα να μην ήταν εύκολο να πει «ναι» στην Ρέντινγκ η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στα «σαλόνια», ισοβαθμώντας με την ΚΠΡ στους 23 βαθμούς.

Έτσι το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Πόγιετ, φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον Νάιτζελ Άντκινς, με τον πρώην τεχνικό της Σαουθάμπτον να θεωρείται το πρώτο φαβορί από τα βρετανικά μέσα για να αναλάβει τις τύχες της Ρέντινγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.