Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρες για Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρες για Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2014 18:42
Άνετο απόγευμα είχαν Μπάγερν και Ντόρτμουντ οι οποίες κέρδισαν με 4-0 τις Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντίστοιχα και συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στη Φράιμπουργκ η Μπάγερν η οποία κέρδισε με 4-0, πήρε την 13η συνεχόμενη νίκη της στην Μπουτεσλίγκα και αύξησε –προσωρινά- την διαφορά της στο +16 από τη δεύτερη Λεβερκούζεν.

Οι Βαυαροί «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με τον Ντάντε να ανοίγει το σκορ στο 19’ και τον Σακίρι να παίρνει τη σκυτάλη, πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ (34’, 41’) για το 3-0.

Το τελικό 4-0 έγραψε στο 88' ο Πιζάρο, με την Μπάγερν να παίρνει την 19η νίκη της και να διατηρεί το αήττητο τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα!

Άνετα η Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρες για Μπάγερν και Ντόρτμουντ
Εύκολη νίκη και για την Ντόρτμουντ η οποία κέρδισε με 4-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μείωσε στο -1 τη διαφορά της από τη δεύτερη Λεβερκούζεν.

Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος λίγες ημέρες πριν το νικητήριο γκολ που πέτυχε στον αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο, πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα στο 10’ και στο 21’, κάνοντας εύκολο το έργο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ.

Στην επανάληψη, οι Βεσφταλοί πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 47’ και το γκολ του Γιόγιτς στο 68’, με τον Σέρβο άσο να μπαίνει στο παιχνίδι και λίγα δευτερόλεπτα μετά να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα!

Συνεχίζει να προβληματίζει το Αμβούργο, καθώς ηττήθηκε με 4-2 από τη Μπραουνσβάιγκ στο ντέρμπι ουραγών, με αποτέλεσμα η ομάδα του Mπερτ φαν Μάρβαϊκ να μετράει 6 συνεχόμενες ήττες και να αγνοεί νικηφόρο αποτέλεσμα από τις 24 Νοεμβρίου!

Μεγάλη νίκη και για τη Χοφενχάιμ η οποία κέρδισε με 4-1 την Στουτγκάρδη και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της, ενώ η Γκλάντμπαχ έμεινε στο 1-1 με την Βέρντερ Βρέμης στο «Βέσερ Στάντιον», με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 88’ με γκολ του Ομπράνιακ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.