Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» η Σάντερλαντ, ντεμπούτο ο Σκόκο

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» η Σάντερλαντ, ντεμπούτο ο Σκόκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2014 16:49
Με ωραίο γκολ του Γκάρντερ στο 49’, η Σάντερλαντ κέρδισε με 1-0 την Σαουθάμπτον στο «Στάδιο του Φωτός» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Ντεμπούτο για Νάτσο Σκόκο.

Τι και εάν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ; Η Σάντερλαντ μετά την πρόκριση της στον τελικό του Λιγκ Καπ, συνεχίζει την πορεία της και στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς κέρδισε με 1-0 την Σαουθάμπτον και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ήταν ο Γκάρντερ ο οποίος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 49, διαμόρφωσε το τελικό 1-0, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Από την πλευρά της η Σαουθάμπτον έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 82’, με τον Λάμπερτ να αστοχεί από τα δύο μέτρα (!) προς ευχαρίστηση των γηπεδούχων.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά οι «άγιοι» άφησαν τεράστια κενά στην άμυνα προκειμένου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με την Σάντερλαντ να χάνει πολλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση για να «σφραγίσει» τη νίκη.

Ντεμπούτο για τον Νάτσο Σκόκο ο οποίος ξεκίνησε βασικός για τις «μαυρόγατες» και αντικαταστάθηκε στο 69’, ενώ αντίθετα ο Χάρης Μαυρίας έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.