Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Σπεσιαλίστας στην αποτυχία ο Βενγκέρ»

Μουρίνιο: «Σπεσιαλίστας στην αποτυχία ο Βενγκέρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2014 17:01
Ως «σπεσιαλίστα στην αποτυχία» χαρακτήρισε τον Αρσέν Βενγκέρ ο Ζοζέ Μουρίνιο απαντώντας στον προπονητή της Άρσεναλ για την δήλωση του πως ο Πορτογάλος τεχνικός φοβάται την αποτυχία!

«Πόλεμος» Βενγκέρ-Μουρίνιο ξέσπασε σήμερα στο Νησί, με τον τεχνικό της Άρσεναλ να ρίχνει την πρώτη «μαχαιριά» και τον προπονητή της Τσέλσι να απαντάει σε ίδιο στυλ!

Συγκεκριμένα, ο Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ, ρωτήθηκε για την επιλογή του Μουρίνιο να αρνείται να παραδεχθεί πως η Τσέλσι πάει για το πρωτάθλημα, με τον Αλσατό τεχνικό να απαντάει πως ο Πορτογάλος τεχνικός φοβάται την αποτυχία:

«Όταν δεν λες πως η ομάδα σου πάει για πρωτάθλημα, είναι λόγο του φόβου να αποτύχεις. Στόχος των προπονητών είναι να έχουν φιλοδοξίες, να προσπαθούν πάντα να κερδίζουν και να παίρνουν την ευθύνη όταν δεν τα καταφέρνουν. Όταν αρνείσαι να πεις πως είσαι στην κούρσα του τίτλου, τότε δεν μπορείς και να τον χάσεις» δήλωσε ο Βενγκέρ.

Βέβαια οι δηλώσεις του προπονητή της Άρσεναλ δεν έμειναν (φυσικά) ασχολίαστες από τον Μουρίνιο ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι απάντησε σε ανάλογο ύφος:

«Η αλήθεια είναι πως είναι σπεσιαλίστας στην αποτυχία, γιατί οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά. Εάν είχα ίδια πορεία στην Τσέλσι θα έφευγα και δεν θα επέστρεφα στο Λονδίνο. Πάντως ίσως να έχει δίκιο και να φοβάμαι την αποτυχία, καθώς δεν αποτυγχάνω πολλές φορές…» απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.