Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα «έχωσε» σε ΟΥΕΦΑ και Τσακίρ ο Φαν Πέρσι

Τα «έχωσε» σε ΟΥΕΦΑ και Τσακίρ ο Φαν Πέρσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2013 19:26
Φαίνεται πως στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό τους από την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι 20 σχεδόν μέρες μετά, τα «έχωσε» στην ΟΥΕΦΑ και στον διαιτητή της αναμέτρησης, Τσουνέιτ Τσακίρ για την απόφαση του να δείξει κόκκινη κάρτα στον Νάνι και να αφήσει την Αγγλική ομάδα με 10 παίκτες.

Ο Ολλανδός επιθετικός μέσω δηλώσεων του στη «Daily Mail» έκανε λόγο για δειλία από μέρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ενώ χαρακτήρισε τον Τσακίρ ως άγνωστο διαιτητή ο οποίος δεν είναι κατάλληλος για να σφυρίζει τόσο μεγάλα παιχνίδια.

«Η κόκκινη κάρτα ήταν αδικαιολόγητη. Δεν ήταν καν κίτρινη. Ο Νάνι ίσα που ακούμπησε τον Αρμπελόα» δήλωσε ο 29χρονος και συνέχισε σε πιο καυστικό τόνο:

«Το χειρότερο είναι ότι η ΟΥΕΦΑ τον υποστηρίζει (σ.σ Τσακίρ). Αυτό δείχνει δειλία και πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί δεν είναι ειλικρινείς και να βγουν να πουν ότι δεν το είδε; Δεν κατάλαβα πριν το παιχνίδι πως μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, μιας και είναι άγνωστος και δεν έχει σφυρίξει μεγάλα παιχνίδια εδώ και μήνες. Ακόμα και παίκτες της Ρεάλ παραδέχθηκαν μετά τον αγώνα ότι δεν ήταν κόκκινη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.