Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Ο Μπερμπάτοφ έστειλε στους «8» τη Μονακό (video)

Κύπελλο Γαλλίας: Ο Μπερμπάτοφ έστειλε στους «8» τη Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2014 01:30
Το πρώτο γκολ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τη φανέλα της Μονακό ήταν αυτό που χάρισε την πρόκριση των Μονεγάσκων στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να παίρνει τη νίκη με 1-0 στην παράταση απέναντι στη Νις.

Η Μονακό ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι μίσους με τη Νις, καθώς η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στην παράταση και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Μονεγάσκους ήταν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στην επανάληψη, και με γκολ στο 115’, άνοιξε… λογαριασμό με την νέα του ομάδα, χαρίζοντας την πρόκριση στην Μονακό.

Από την πλευρά της η Νις μπορεί μεν αποκλείστηκε, ωστόσο έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς παρότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 48' λόγω αποβολής του Κολοντζιεϊτσάκ, πάλεψε μέχρι το τέλος και λίγο έλλειψε να οδηγήσει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γκινγκάμπ απέκλεισε με 2-0 την Ιλ Ρους, η Ρεν κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Οσέρ και «σφράγισε» και αυτή το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ενώ στους «8» βρίσκεται και η Μουλέν (ομάδα 4ης κατηγορίας) η οποία κέρδισε με 3-1 την Σετ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.