Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Στον τελικό με τριάρα η Νάπολι (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Στον τελικό με τριάρα η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2014 00:32
Την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Νάπολι η οποία κέρδισε με 3-0 την Ρόμα στο «Σαν Πάολο», ανατρέποντας το εις βάρος της 3-2 του πρώτου αγώνα στο «Ολίμπικο».

Φιορεντίνα – Νάπολι θα είναι ο φετινός μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς μια μέρα μετά την πρόκριση των «βιόλα» απέναντι την Ουντινέζε, η Νάπολι έκανε την ανατροπή κόντρα στη Ρόμα και με τη νίκη της με 3-0 στο «Σαν Πάολο», θα διεκδικήσει το 5ο τρόπαιο της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Ρέινα να σταματάει δύο φορές τους παίκτες των «τζιαλορόσι» σε αντίθεση με τον Ντε Σάνκτις ο οποίος δεν μπόρεσε να αποκρούσει την κοντινή κεφαλιά του Καγιεχόν στο 33’ με το 1-0 να είναι γεγονός.

Η Νάπολι είχε πάρει σκορ πρόκρισης, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 48’ ο Ιγκουαϊν ξέφυγε από μαρκάρισμα του Τοροσίδη κα με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η… χαριστική βολή ήρθε τρία λεπτά μετά για τη Ρόμα, με τον Ζορζίνιο να δέχεται την ωραία πάσα του Μέρτενς και με πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, χαρίζοντας την πρόκριση στην Νάπολι.

Στις εξέδρες του «Σαν Πάολο» βρέθηκε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος πανηγύρισε με τη ψυχή του τα γκολ της Νάπολι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.