Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Με πεντάρα στους «4» η Μπάγερν, εκτός η Λεβερκούζεν

Κύπελλο Γερμανίας: Με πεντάρα στους «4» η Μπάγερν, εκτός η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2014 00:17
Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Μπάγερν, η οποία διέλυσε το Αμβούργο με 5-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σε αντίθεση με την Λεβερκούζεν που γνώρισε τον αποκλεισμό από την Καϊζερσλάουτερν. Συμπλήρωσε το «πάζλ» η Βόλφσμπουργκ, μόνο στον τελικό Μπάγερν- Ντόρτμουντ.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας πήρε η Μπάγερν η οποία έκανε… πλάκα στο Αμβούργο, διαλύοντας την αντίπαλο της με 5-0 εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να «σφραγίσει» πανυγηρικά το εισιτήριο για τους «4».

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Βαυαρών ήταν ο Μάριο Μάντζουκιτς ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (22’, 74’, 76’), ενώ Ντάντε (26’) και Ρόμπεν (54’) έβαλαν και αυτοί το όνομα τους στον πίνακα του σκόρερ.

Αντίπαλος της Μπάγερν στα ημιτελικά θα είναι η Καϊζερσλάουτερν η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τη Λεβερκούζεν μέσα στην «Μπάι Αρένα» με 1-0 στην παράταση!

Κύπελλο Γερμανίας: Με πεντάρα στους «4» η Μπάγερν, εκτός η Λεβερκούζεν
Η ομάδα της β’ κατηγορίας κράτησε το μηδέν απέναντι στις «ασπιρίνες» και οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου είχε χαμένο πέναλτι στο 98’ με τον Ιντρίσου. Ωστόσο, στο 114’ ο Γένσεν διαμόρφωσε το τελικό 1-0, στέλνοντας την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Την πρόκριση πήρε και η Βόλφσμπουργκ η οποία πέρασε με 3-2 από την έδρα της Χόφενχαϊμ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, που πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι αλλά αποβλήθηκε στο 71’ με δεύτερη κίτρινη.

Αντίπαλος της θα είναι η Ντόρτμουντ η οποία κέρδισε την Τρίτη την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:

Μπάγερν – Καϊζερσλάουτερν

Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ

*Οι ημιτελικοί είναι νοκ άουτ και θα γίνουν 15 και 16 Απριλίου ενώ ο τελικός θα γίνει στις 17 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.