Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβλήθηκαν Μάντσεστερ Σίτι- Σάντερλαντ και Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας

Αναβλήθηκαν Μάντσεστερ Σίτι- Σάντερλαντ και Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 21:13
Σε αναβολή οδηγήθηκε η αποψινή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Σάντερλαντ εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Μάντσεστερ. Αναβλήθηκε και το Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας

Η έντονη βροχόπτωση και οι πολύ δυνατοί άνεμοι (όπως φαίνεται και από την εικόνα) που επικρατούν στο Μάντσεστερ, καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ», με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αναβληθεί.

Η απόφαση πάρθηκε με την σύμφωνη γνώμη της τοπικής αστυνομίας, τον υπεύθυνο ασφαλείας αλλά και των προπονητών των δύο ομάδων.

Πλέον το παιχνίδι αναμένεται να προγραμματιστεί για νέα ημερομηνία, και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής η οποία θα πρέπει να λάβει υπόψη το γεμάτο πρόγραμμα της Σίτι, η οποία εκτός από το πρωτάθλημα, θα δώσει αγώνες για Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι το τέλος του μήνα.

Για τον ίδιο αναβλήθηκε και το παιχνίδι της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας στο «Γκούντισον Παρκ» καθώς όπως ανακοίνωσαν τα «ζαχαρωτά», οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν ζημιές στα σπίτια της γύρω περιοχής!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.