Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλείστηκε από ερασιτέχνες η Μονπελιέ, στα πέναλτι η Λιλ (video)

Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλείστηκε από ερασιτέχνες η Μονπελιέ, στα πέναλτι η Λιλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 01:49
Γίνεται να αποκλείεις την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Παρίσι και στον επόμενο γύρο να αποκλείεσαι από ομάδα τέταρτης κατηγορίας; Κι όμως η Μονπελιέ το… κατάφερε, καθώς μετά τον θρίαμβο της απέναντι στους «πρωτευουσιάνους», ηττήθηκε στην παράταση με 1-0 από τις Κάννες και αποκλείστηκε από τους «8» του Κυπέλλου Γαλλίας!

Αποκλεισμός-σοκ για την Μονπελιέ, καθώς η ομάδα του Ρολάν Κουρμπίς ηττήθηκε με 1-0 από τις Κάννες (ομάδα τέταρτης κατηγορίας) και έμεινε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Γαλλίας!

Το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 μετά από 90 λεπτά αγώνα, με τη Μονπελιέ να χάνει πέναλτι στο 102' και τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την πρόκριση για τα προημιτελικά στο 119’ με γκολ του Ζουμπίρι.



Στα πέναλτι η Λιλ


Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλείστηκε από ερασιτέχνες η Μονπελιέ, στα πέναλτι η Λιλ (video)
Θύμα έκπληξης πήγε να πέσει και η Λιλ η οποία ήρθε ισόπαλη 3-3 κόντρα στην Καέν και χρειάστηκε τα πέναλτι (6-5) για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Καέν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ωστόσο η Λιλ… σοβαρεύτηκε και γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά το αυτογκόλ του Ροντελίν στο 90’ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και ύστερα στα πέναλτι, εκεί όπου οι «λιλουά» πήραν τελικά την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-5.

Το τρίτο εισιτήριο της ημέρας «σφράγισε» η Ανζέ η οποία κέρδισε με 4-2 στην παράταση την Σερκλ Μπαστιά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.