Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 87’ για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 87’ για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 00:12
Με γκολ του Ανιτσέμπε το 87’, η Γουέστ Μπρομ «έκοψε» ξανά βαθμούς από την Τσέλσι, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Χόθρονς», με αποτέλεσμα οι «μπλε» να δίνουν την ευκαιρία στην Άρσεναλ να επιστρέψει μόνη στην κορυφή, εφόσον κερδίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», η Τσέλσι δεν κατάφερε να κερδίσει την Γουέστ Μπρομ, καθώς παρότι προηγούταν μέχρι το 87’ με γκολ του Ιβάνοβιτς (45+2’), οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τέρμα του Ανιτσέμπε στο 86ο λεπτό.

Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα φλύαρη κατοχή και πήρε προβάδισμα χάρη στο σουτ του Ιβάνοβιτς στο 45+2 έπειτα από κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι «μπλε» δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να «καθαρίσουν» το ματς, και το πλήρωσαν, καθώς η Γουέστ Μπρομ κέρδιζε μέτρα όσο περνούσαν τα λεπτά και τελικώς κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τον Ανιτσέμπε που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Πέπε Μελ.

Με την ισοπαλία η Τσέλσι έφτασε τους 57 βαθμούς, παραμένει στην κορυφή, ωστόσο δίνει την ευκαιρία στην Άρσεναλ να την προσπεράσει στην πρώτη θέση εφόσον κερδίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αντίθετα, η Γουέστ Μπρομ πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη για τη σωτηρία, φτάνοντας πλέον τους 24 βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σαουθάμπτον με γκολ του Φοντέ στο 69’ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Χαλ, η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 2-0 την Νόριτς και έκανε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ Κάρντιφ και Άστον Βίλα έμειναν στο 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.